BENEFIT - GALIFORNIA TVÁŘENKA

Krásný den, dnes bych vám chtěla představit novou tvářenku Galifornia od Benefitu , která je už nějakou chvilku dostupná v prodejnách ...

Krásný den,

dnes bych vám chtěla představit novou tvářenku Galifornia od Benefitu, která je už nějakou chvilku dostupná v prodejnách a na e-shopu Sephora. Tvářenky od této značky jsou ikonické a oblíbené snad u každé kosmetické maniačky. Co si budeme povídat, Benefit bronzery a tvářenky prostě umí a tak není divu, že jsem neodolala ani této novince, která na pohled připomíná jarní a letní období.



Produkty této značky jsou vždy pečlivě propracované od samotného základu, ať už se jedná o samotný obal, design, ale i samotný produkt. Tento design, mě ale ohromil nejvíce z celé jejich nabídky, protože je krásně barevný, neotřelí a připomíná letní slunné dny.


Co se týče obalu, a jak známe Benefit, tak nikoho zřejmě nepřekvapí, že krabička je opět kartonová. Někdo tyto obaly nemusí, ale já se řadím k těm, kteří tenhle typ obalu milují. Uvnitř krabičky kromě produktu najdeme malé zrcátko a štěteček, který má dřevěnou rukojeť a přírodní vlas. Já ho používám hlavně na cestách, ale i když jsem někde ve městě a potřebuji se rychle poupravit. Když jsem ale doma, tak vždycky sáhnu po mých štětcích, s kterými se mi pracuje lépe.



Když tvářeknu otevřete, tak vás oslní nádherný reliéf, ve tvaru slunce, který je růžový a v prostředku zlatý. Trošku mě mrzí, že ta zlatá barva je jen na vrchu a tak, když po tvářence párkrát přejedete, tak se zlatá zcela vytratí a zůstane jen růžová. Odstín produktu je ale i přesto krásný korálový, který se prolíná s růžovou a má lehoučký zlatavý odlesk, takže se nemusíte vůbec bát, že by ten odlesk byl nějak extrémní a nepřirozený, právě naopak, je decentní a na pleti vypadá přirozeně. Dokonce si troufám říci, že tento odstín padne mnoho slečnám a ženám.


Pokud máte hodně světlou tvář, tak vám bude stačit jedno, nebo dvě přejetí štětečkem. Já jsem tmavší typ a tak tvářenku párkrát vrstvím, abych docílila co největšího finálního výsledku, hlavně teda k večernímu líčení, které mám ráda rozzářené, nicméně na den si vystačím jen s jednou vrstvičkou. Tím se dostávám i k tomu, že tvářenku můžete navrstvit podle vaší potřeby, aniž by jste si museli dávat pozor na to, aby se v zrcátku najednou neobjevila Marfuška. S tvářenkou se pracuje tedy velmi dobře, krásně se rozmazává do ztracena a skoro vůbec nepráší, což oceňuji. Krom toho, si k tvářence zkuste přičichnout... voní jemně po sladkém. No a co se týče výdrže, tak s tou nemám absolutně problém. ráno nanesu a večer je stále tam, kam jsem jí nanesla. Možná za těch několik hodin lehce ztratí na intenzitě, ale přesto zůstane.


S tvářenkou jsem spokojená a patří do mých oblíbenců, co se týče tvářenek. Sahám po ní téměř každý den, protože odstín mi perfektně sedl, pracuje se s ní rychle, vydrží na pleti dlouho a pleť pěkně rozzáří.

Jak se vám tvářenka líbí a jaké produkty od Benefitu máte nejraději?

You Might Also Like

26 komentářů

  1. Taky mám jejich obaly moc ráda, ale ještě jsem od této značky nic nezkusila, každopádně bych nějaké produkty od nich ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou vážně krásné a spoustu jejich produktů za vyzkoušení rozhodně stojí. Například jejich tvářenky jsou super.

      Vymazat
  2. Hned co jsem ji poprvé uviděla, tak jsem věděla, že ji chci. Je naprosto božská, od obalu až po samotný produkt. Zatím mám ještě jednu benefití tvářenku (Sugarbomb) a další od Too Faced, ale až je (asi za sto let) vypotřebuji, tohle bude jasná volba! A máš nádherné fotky!:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasná, hlavně na jaro a léto je to pěkná a šťavnatá barvička :)

      Vymazat
  3. Benefit má krásne obaly a všade na neho počúvam len chválu, ale zatiaľ som do tejto značky neinvestovala.

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  4. Benefit má nádherné obaly a hodně se mi líbí jejich produkty. Já vyzkoušela v mini balení produkt na obočí a s ním jsem mega spokojená. Tato tvářenka se mi hodně líbí, hlavně svým odstínem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty na obočí jsou od Benefitu také fajn, hlavně vo se týče tužek :)

      Vymazat
  5. Lícenka je veľmi pekná, páči sa mi dizajn a celkovo farba. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Ačkoli tvářenky nepoužívám, tak tahle me moc zaujala :) Osobně používám raději bronzery, protože mam kulatejsi ,,tvaricky" :D

    Littlethingsforem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronzery mám taky ráda, hlavně odstíny studeného odstínu pro konturování :)

      Vymazat
  7. Je nádherná.. já mám od Benefitu Dalas a rockateur, a uvažuji i o další.. :-) přemýšlela jsem nad coralistou, ale tahle mě zaujala více :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Coralistu se chystám, zkoušela jsem jí v Sephoře a tam mi nepřišla nějak úchvatná, když jsem ale vylezla ven, tak se ukázala v plné kráse, má krásné odlesky.

      Vymazat
  8. Co si budeme... benefit umí skvělé tvářenky, měla jsem asi dvě možnosti vyzkoušení, bohužel jsem člověk, co má červené tváře stále a nepotřebuji to podkreslovat ještě tvářenkou, každopádně Rackateur si mě získala na dny, kdy jsme byla unavená a moje přirozená čerená zmizela, tak jen aby každý nechodil a neptal se "co ti je, že jsi tak bílá"
    Na tuhle tvářenku čtu spoustu chvály a vypadá fakt skvěle (i když ty jejich aplikátory jsou podle mě fakt votřes.)
    www.fakynn.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rockateur mám taky ráda. Mám jí v miniatuře, ale teď po létě po ní sahám neustále. Jo ty tvářenky pěkně probudí unavený obličej:)

      Vymazat
  9. Značku Benefit znám, ale o jejich produkty se nezajímám. Více mě láká kosmetika od The Balm. Doma teď vlastním bronzer také v krabičce, je od W7 a jsem s ním naprosto spokojená. Přijde mi krabička daleko více praktičtější a odolnější, než plastový obal :)

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Byla mám taky ráda, má krásné produkty za pěkné peníze. Od W7 už jsem se tak nějak odprostila.

      Vymazat
  10. Je nádherná, také ji asi chci, ale váhám, páč mám doma x desítek tvářenek a určitě i tento odstín, ale prostě se mi líbí no. Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty máš snad už každou barvu, u tebe je těžké objevit něco nového - myslím ohledně barev :) Hezká je, to jo!

      Vymazat
  11. vypadá fakt moc dobře a ten obal je překrásný!

    OdpovědětVymazat
  12. Benefit je na tvářenky a bronzery prostě jednička! :) Tato je úžasná! Zamilovala jsem se do jejího obalu! <3 I když tvářenky nepoužívám, tak tuhle bych už jenom pro její obal používala! :D
    Krásný článek a z těch fotek těču! :D <3 <3 <3
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Na tvém blogu jsem poprvé, ale určitě ne naposled! Jsi moc milá, sympatická a vtipná a tvůj blog je úžasný! <3
    Také mám blog a byla bych nejšťastnější na světě kdyby ses podívala! :D <3
    Já se jdu hned přidat mezi tvé pravidelné čtenáře a followers na všech sociálních sítích! :D <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ten obal je proste dokonalý. Už len kvôli nemu by som si ju kúpila :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerá úžasne, aj napriek tomu, že lícenky veľmi nepoužívam, túto by som ihneď brala :) Máš krásne fotky

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři