BENEFIT COSMETICS - TRIPLE PERFORMING FACIAL EMULSION & TOTAL MOISTURE FACIAL CREAM

Krásný den, jak jistě víte, tak Benefit kromě dekorativní kosmetiky má v nabídce i několik produktů z péče o pleť. Před několika měsíci js...

Krásný den,

jak jistě víte, tak Benefit kromě dekorativní kosmetiky má v nabídce i několik produktů z péče o pleť. Před několika měsíci jsem spotřebovala několikáté balení mého oblíbeného krému Sephora a rozhodla jsem se, že zkusím něco jiného. Volba byla jasná a já se rozhodla pro produkty Benefit. Slyšela jsem na ně hodně chvály a také jsem po nich už nějaký ten rok pokukovala.


Nejprve, než se vrhnu na krémy samotné, tak musím pochválit jejich krásné skleněné balení, které je originální a velmi líbivé. Určitě jste už z fotek zaznamenali, že produkty mají víčko, které je imitací korkové zátky. Překvapila mě i vůně, která je možná na můj vkus maličko výraznější, přesto ale není příliš vtíravá a naopak je příjemně svěží.


Triple Performing Facial Emulsion - Emulze bez oleje

Lehká emulze, na kterou jsem byla velmi zvědavá a byla jsem si téměř jistá, že si perfektně sedneme... Emulze má konzistenci, která je velmi podobná tělovým mlékům, díky tomu tento krém stačí nanášet v malém množství. Textura je velmi lehká a při nanesení na pleť je neskutečně lehoučká a příjemná. Krém se dobře roztírá a do pleti se vstřebá během chvilky. Když se krém dokonale vsákne, tak je pokožka na dotek pěkně jemná a hebká. Pokud máte smíšenou, nebo mastnou pleť, tak určitě oceníte to, že krém nevytváří mastný film a neudělá vám ani lepkavý efekt. Určitě je tato emulze vhodná spíše pro teplejší období, protože její hydratační schopnost je velmi malá a pochybuji o tom, že by stačila normální, natož suché pleti. Já mám z tohoto krému smíšené pocity a to hned z několika důvodu. Necelé dvě hodiny po aplikaci se mi začne pleť mastit a následně se dostavuje i takový viditelný ,,lepkavý efekt,, který mojí pleti na plusech příliš nepřidá. Když jsem nalíčená, tak tento efekt se dostaví až po delší době, nicméně si myslím, že krém by měl sedět i na čisté pleti, bez jakýkoliv další vrstvy. Triple Performing jsem si příliš neoblíbila. Daleko lepší službu mi udělá lehký krém pro aktivaci hydratace od Sephory, který je i levnější.


Total Moisture Facial Cream - Intenzivní hydratační krém

S tímto krémem jsem si při nákupu nebyla příliš jistá a kupovala jsem ho s tím záměrem, že ho budu používat jako výživnější variantu na noc. Při večerní péči ho opravdu používám a dokonce mi sedl tak, že ho používám i jako denní krém. Total Moisture je oproti emulzi daleko více hutnější a krémovější. I když se jedná o hutnější krém, tak se celkem rychle vstřebává. Rozmazává se celkem dobře, ale pokud nanesete menší množství, tak s ním musíte rychleji pracovat. Krém je pěkně hydratační a výživnější, tudíž bude dobrou volbou pro pleť normální i suchou. Nicméně mé mastnější pleti sedl perfektně, aniž by jí zatěžoval. Možná je to i díky tomu, že ho nanáším v malém množství. Na krému se mi líbí, že na pleti nezanechává ten mastný a lepkavý efekt, který já naprosto nesnáším. Pokožka je po úplném vstřebání na dotek pěkně hebká, řekla bych, že i lehce rozzářená a rozhodně je dostatečně hydratovaná. 


Do emulze Triple Performing jsem vkládala velké naděje, nakonec jsem si ale oblíbila hutnější variantu krému Total Moisture, který mé pleti sedl lépe.

Co vy a pečující kosmetika Benefit? Určitě mi napište, jaký je váš oblíbený krém na pleť.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tuto kosmetiku jsem ještě nezkoušela, ale emulze mě moc nezaujala. Za to ten krém může být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém v kalíšku je super :) Ta emulze není ale žádný zázrak, škoda.

      Vymazat
  2. Produkty se mi moc líbí. Bohužel s benefitem osobní zkušenost nemám, alepár vysněných produktů určitě v hledáčku mám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji od Benefitu vyzkoušet například tvářenky, ty jsou perfektní :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři