Belcura- malý zázrak pro pokožku

Krásný nedělní den, je to několik týdnů zpátky, kdy jsem na portálu Blogerky.cz  narazila na nabídku, kde hledaly blogerky, které by te...

Krásný nedělní den,

je to několik týdnů zpátky, kdy jsem na portálu Blogerky.cz narazila na nabídku, kde hledaly blogerky, které by tento produkt chtěly testovat. Neváhala jsem a napsala odpovědní e-mail. Během několika dní mi ve schránce přistál balíček, který ukrýval tento zázračný sprej pro pokožku. Byla jsem z balíčku překvapená, protože jsem to vůbec nečekala, takže ještě ten den jsem začala s testováním...
Produkt a značku jsem neznala, o to větší radost jsem z balíčku měla. Pokud je pro vás značka také novinkou, tak vám ji jednou větou trochu přiblížím a řeknu co jsem se dočetla na jejich stránkách Belupo.cz - BELUPO je druhá nejvýznamnější farmaceutická společnost v Chorvatsku a jedna z neúspěšnějších farmaceutických firem působících v České republice v oblasti dermatologie.

K testování jsem dostala produkt 
Na stránkách a příbalovém letáčku jsem se dočetla informace o produktu a na co všecko vlastně jde tento sprej použít...

Belcura v unikátní formě emulze ve spreji pokožku vyživuje, udržuje ji hydratovanou a chrání ji před vnějšími vlivy prostředí. Podporuje její regeneracizklidňuje podráždění a zmírňuje kožní problémy. Belcura je vhodná pro suchou, podrážděnou i citlivou pokožku dospělých a dětí už od šesti měsíců a také pro pokožku postiženou atopickým ekzémem.
Neobsahuje konzervanty, parfemace, lanolín, alkohol, ani barviva.
 A teď se můžeme vrhnout na samotnou recenzi... 
Produkt jsem používala každý den. Byly i dny, kdy jsem sprej použila dvakrát, měl u mě opravdu velké uplatnění. Byl to pro mě takový multifunkční sprej, takže jsem ho využila na citlivou i suchou pokožku a protože v létě trpím na ekzémy, používala jsem ho i na ně. Dále jsem měla na těle jizvičku, takže i tady měl své uplatnění. A protože jsem na sluníčko vylezla nenamazaná, tak jsem se i trochu spálila...takže využití u mě bylo opravdu rozsáhlé. 
Sprej vám na kůži po nastříkání vytvoří takovou jemnou pěnu, která se dobře po pokožce roztírá a docela se i pěkně vstřebává. Na kůži vytvoří jemný film, který není mastný (což mi velmi vyhovovalo) a hlavně vám na kůži vydrží celý den, takže nemusíte každou chvíli pokožku zase něčím mazat, nebo stříkat. Pokožka je v okamžiku krásně hydratovaná, na dotek příjemnější a zdravější. Dalším plusem tohoto produktu je, že po nanesení necítíte žádnou parfemaci.
Suchou pokožkou trpím hlavně v oblasti loktů a nohou, při pravidelném používání mi Belcura pokožku výborně vyživila a na nohou mě zbavila suchých šupinek. 
Protože moje kůže trpí především v létě ekzémy, tak jsem nanášela na jedno místo sprej pořád a na to druhé ne, abych rozdíl doopravdy viděla. Ekzém sice úplně nevymizel, ale lehce se vytratil a skvrnky nejsou tolik vidět, jako na místě, kde jsem sprej vůbec nepoužila.
Když jsem nedávno zavadila o svůj řetízek na krku a tím jsem si vytrhla piercing (microdermal), tak i tady jsem sáhla po tomto přípravku. Místo jsem měla hodně zarudlé a jizva se nechtěla hojit, tak jsem zkusila tento zázrak. Co mě mile překvapilo, je fakt, že po několika dnech pravidelného používání se mi místo s jizvičkou pěkně zacelilo, zmenšilo a zmizela i zarudlá místečka.
 A protože je skoro léto a slunce získává na síle, tak jsem se při práci na zahrádce, jako každý rok trochu spálila a díky tomu jsem měla především na ramenech velmi citlivou a spálenou pokožku. Večer jsem teda opět sáhla po spreji a světe div se. Sprej lehké spálení příjemně ochladil a citlivou pokožku hned zklidnil a to mu vydrželo až do rána.
 Další zkouškou pro produkt byly pupínky v oblasti hrudníku, opět jsem pravidelně místo stříkala pěnou. Pupínky se po několika dnech úplně vytratili a můj hrudníku zůstal bezchybný.
Cena tohoto produktu se pohybuje kolem 350Kč. 
Velkou výhodou je, že má všestranné použití a je vhodný skoro pro každý kožní problém, i jako takový sprej ,,první pomoci,,. Podle mého názoru a zkušeností, si myslím, že za tu cenu opravdu stojí. Osobně mě příjemně překvapil a jsem s ním moc spokojená. Nenašla jsem na něm jediné mínus, to co sliboval opravdu splnil, aspoň teda u mě. 


 Setkali jste se už s touto značkou a produkty, nebo jsou pro vás také takovou nově objevenou novinkou?

FACEBOOK   |   INSTAGRAM

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Super, ten bych potřebovala na spálení od sluníčka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento krém vyzerá skutočne lákavo, ja momentálne niečo podobné zháňam, tak ho asi vyskúšam :) vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě za to stojí :) Myslím, že ho každý plně využije a bude spokojen.

      Vymazat
  3. Je fakt, že ho testovalo teď díky blogerkám hodně blogerek a všechny si ho chválí. Já jsem teda letos zkusila poprvé v životě navštívit párkrát před létem solárko a musím říci, že to pomohlo :). Už teď jsem z venku hodně opálená, což se mi nikdy v životě nestalo a ani jsem se nespálila, což bylo pro mě úplně běžné na začátku léta. Ale pokud bych se spálila, tak už teď vím, po čem bych šáhla :). A i ten design se mi moc líbí je takový hravý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také před létem chodila do solárka, abych měla základ, ale letos na to nebyl čas. Jo dizajn je surový, krásně provedený :-)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři