Johnny Organic zelený peeling a maska na obličej - DETOX Green Superfoods Mask

Krásný den, dnes si dáme relaxační článek se skinfood - Johnny Organic . Tato značka ve svých produktech používá 100% přírodní látky a n...

Krásný den,

dnes si dáme relaxační článek se skinfood - Johnny Organic. Tato značka ve svých produktech používá 100% přírodní látky a neobsahuje žádné alergeny a látky dráždící pokožku. Navíc výrobky neobsahují ani složky živočišného původu, protože jak píše Johny - miluje vegetariány a co se týče testování na zvířatech - v žádném případě, zvířátka jsou na mazlení.

DETOX - Green Superfoods Mask


Jsem super zelený peeling & maska v jednom. Formulován tak, abych detoxikoval a vyčistil vaši pokožku z vnějšku. Obsahuji jen ty nejlepší složky zelených super potravin, které obsahují důležité vitamíny, minerály, fytonutrienty a stejně esenciální a mastné aminokyseliny. Aktivně detoxikuji, ZTAH, doplňuji živiny a odstraňuji veškeré nečistoty do hloubky a udělám vaši pleť jasnější než kdykoliv předtím.



Maska je v papírovém pytlíku a celkový design připomíná retro, který tvoří zelená nálepka s popisky. Po odstřihnutí pásky je pytlík uzavíratelný, což je jedině dobře, protože přeci jen je to prášek a lehce se dokáže rozsypat. Když tedy pytlík otevřete, ucítíte typickou vůni spirulíny a chlorelly, což zrovna není moje oblíbená vůně, ale co bych pro pleť neudělala. Kromě vůně uvidíte prášek, který má opět typickou zelenou barvu, tak jako má spirulína. 
 

Prášek můžete použít jako denní peeling, kdy smícháte půl lžičky prášku se stejným množství vody, nanesete na obličej a krk a krouživým pohybem vmasírujete, následně opláchnete.

Nebo si jednoduše můžete udělat masku, kdy v misce smícháte jednu kávovou lžičku prášku a jednu lžičku vody. Vzniklou pastu nanesete na obličej a krk a necháte působit 15-20minut, následně opláchnete. 
 

Já prášek používám především jako masku. Díky obsaženým částečkám si můžete udělat rovnou masku a peeling v jednom kroku.


Jak už jsem řekla, stačí si vybrat, jak chcete prášek využít. Já mám raději masky, ale peeling si čas od času taky ráda dopřeji. Když si udělám masku a nanesu ji na obličej, tak za chvilku začne celkem hodně pleť stahovat, ale to mi u masek vůbec nevadí, i když to pak není takový relax. Když jdu masku umýt, tak se pod teplou vodou začne dobře rozpouštět a tak ji za chvilku máte z obličeje dole. Pleť je po umytí lehce začervenalá, ale během patnácti minut začervenání zmizí a pleť zůstane krásně jasná, rozzářená, zmatněná, čistá a přijde mi, že vypadá i zdravěji. Navíc je pokožka po použití masky krásně jemná, ale opravdu úžasně jemná a hladká, asi tak, jako mají miminka. 


Masku si můžete udělat i sami doma, všechny ingredience jsou totiž dostupné a dají se koupit. 

S maskou jsem velmi spokojená protože pleť je po použití krásně čistá, rozzářená a krásně hebká. Hlavně mou mastnou pleť krásně zmatní a po celém dni se tolik neleskne. Masku můžete zakoupit na stránkách Nutrifeed za 375Kč.

Znáte produkty od Johnny Organic? 


FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ja som práve v krabičke od Biobeauty mala telový peeling od tejto značky, tak som naň zvedavá :)
    Vianočná súťaž

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku neznám, podle obalu vypadá sympaticky. Jednou jsem měla podobnou masku Dr. Hauschka a měla jsem po ní plet jako miminko

    OdpovědětVymazat
  3. Na tyhle věcičky pořád koukám všude možně na instagramu, jen stále nejsem schopná si je objednat.. No prostě to jsem celá já.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je něco pro mne! Jsem vegetarián a na přírodní kosmetice si nechám záležet a hlavně nesmí být testovaná :) Úžasný článek! :) Sleduji tě!
    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři