Outfit - Modré šaty

Krásný den, po delší době jsem vyfotila outfit s šaty který mi zaslal e-shop filimoda.cz . Pokud jste milovníci spíše elegantnějšího stylu...

Krásný den,

po delší době jsem vyfotila outfit s šaty který mi zaslal e-shop filimoda.cz. Pokud jste milovníci spíše elegantnějšího stylu, tak tento e-shop je pro vás jako stvořený. Já se přiznám, že vyhraněný styl nemám. Nosím to, na co mám zrovna náladu. Někdy mě potkáte ve sportovním stylu, někdy v boho stylu, někdy v něčem divokém a jindy sázím na eleganci. Je to podle toho, na co mám náladu a co daná příležitost vyžaduje. Jedno heslo ale razím vždy, a to, že se musím cítit především pohodlně a to, co si obléknu se mi prostě musí líbit.


Co se týká těchto šatů, tak jsem byla velmi mile překvapena. Je to kvalitní materiál, který je teplejší a tak do letních večerů jsou naprosto perfektní. Mají velmi pěkný střih s hlubším výstřihem, tříčtvrtečními rukávy a délkou lehce nad kolena. Navíc jsou pěkně elastické, takže i když máte období kolísající s váhou, tak se nemusíte bát, že by jste je už neoblékly. Barvu šatů jsem si naprosto zamilovala, protože modrá je má oblíbená a tyhle šaty jsou krásně modře syté. 

V tomto chladnějším týdnu jsem šaty zkombinovala se silonky v černé barvě, které mají detail v podobě mašle a podvazku. Jak jsem již psala, tak někdy mám náladu na eleganci a někdy na divočinu a tady jsem měla náladu na obojí.


Detail značky šatů a jak vidíte tu tmavší modrou, tak přesně takovou barvu šaty mají.

 


Filimoda má v nabídce krásné kousky oblečení. Kromě elegance nabízí i kvalitu, teda u těchto šatů to platí stoprocentně. 

Co říkáte na šaty a jak se vám celkový outfit líbí?

FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE
Děkuji e-shopu Filimoda.cz za poskytnutí šatů.

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Šaty jsou nádherné, sluší ti to :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Šatičky jsou krásné, modrá ti moc sluší :)

    GIVEAWAY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou krásné, modrou barvu mám moc ráda. Moc ti to sluší :)
    Manufaktura | Pleťový olejový elixír

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou krásné, modrou barvu mám moc ráda. Moc ti to sluší :)
    Manufaktura | Pleťový olejový elixír

    OdpovědětVymazat
  5. tie šaty ti veľmi pristanú a o eshope počujem asi prvýkrát :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři