SEPHORA - LEHKÝ KRÉM PRO AKTIVACI HYDRATACE

Krásný den, kdo nemá rád hutné krémy a má spíše mastnou pleť, tak dnešní článek by mohl být tím pravým tipem pro vás, ale i pro vaši pokož...

Krásný den,

kdo nemá rád hutné krémy a má spíše mastnou pleť, tak dnešní článek by mohl být tím pravým tipem pro vás, ale i pro vaši pokožku. Krém, o kterém vám dnes povím, není na trhu žádnou novinkou a určitě jste ho již někdy zaregistrovali. Já si ho pořídila teprve nedávno, ale pořídila. Slyšela jsem na něj celkem pozitivní ohlasy, především od majitelek mastné a smíšené pleti, no tak jsem ho musela taky vyzkoušet. Je super, že Sephora zrovna tento krém nabízí ve dvou velikostech, z nichž je jeden po třiceti mililitrech a druhý po padesáti. Takže než se vrhnete do plného balení, můžete ho vyzkoušet v menší variantě, aby jste měli jistotu, jestli je pro vaší pleť ideálním doplňkem. Já to tak udělala a jak si můžete všimnout, mám už druhé balení, a to už o něčem vypovídá.


Lehký krém pro aktivaci hydratace 

Balení krému se mi celkem líbí, i když to není nic extra ohromujícího, tak tenhle jednoduchý design v kombinaci bílé a růžové barvy, vypadá pěkně. Male balení dostanete v tubičce a to větší v dózičce. Musím říct, že je pro mně praktičtější obal v podobě tuby, který je hygieničtější a je to s ním prostě pohodlnější. Já ty tuby mám teda nejraději.


Krém má po otevření opravdu jemnou příjemnou vůni, která je svěží. Konzistence je spíše gelovo-krémová, takže pro mně naprostý ideál. Krém stačí nanášet v malém množství, protože se dobře a lehce roztírá (pro představu mi malé balení vydrželo cca měsíc). Po namazání se krásně a rychle vstřebává. Následně vytváří lehký ochranný film, který není mastný, takže pokud máte mastnější pleť, tak se tohoto efektu vůbec nemusíte bát. Krém je na pleti hodně lehoučký, ale přesto dokáže hydratovat. Určitě ta hydratace nebude dostačující pro pleť suchou, to rozhodně ne, ale pro pleť smíšenou by stačit mohla. Když se krém dokonale vsákne, tak je pleť na dotek krásně jemná, hebká a vypadá lehce rozzářeně, tohle naprosto miluji. Já tento produkt používám i jako hydratační podklad před make-upem a i když make-upy často střídám, tak si perfektně sednul zatím s každým.


S tímto krémem jsem velmi spokojená a hodlám si ho pořídit znovu. Doporučila bych ho spíše pro ty z vás, kteří máte mladou pleť, která je mastná, nebo smíšená. Pro suchou pleť ta hydratace nejspíše dostačující nebude.

Vyzkoušeli jste některý z krémů Sephora?

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Tak tento krém je pre mňa ten pravý! Keď sa mi naskytne príležitosť, určite si ho kúpim. Doteraz som krém, ktorý by mi vyhovoval po všetkých stránkach žiaľ nenašla.

    TheVOUX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej :) Nebo až budeš v Sephoře, tak si řekni o vzorek, aby jsi věděla jak ti sedne.

      Vymazat
  2. Super článok. Dnes je dosť ťažké najsť dobrý krém pre mastnú pleť. Určite ho vyskúšam

    Bourjois GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě zkus je super, teda já ho mám hrozně ráda :)

      Vymazat
  3. Zrovna mi dali vzoreček minule k nákupu, tak se těším až ozkouším:) Kamarádka ho používá a je spokojená, tak jsem na něj zvědavá.
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná :D Určitě zkus, stojí za to a snad ti také sedne.

      Vymazat
  4. Momentálne mám doma na hydratáciu pleti prírodné krémy od jednej českej značky, no ak mi dojdú určite vyskúšam aj tento. Veľmi ma zaujal a myslím že môjmu typu pleti by vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přírodní krémy jsou fajn :) Ale tenhle mi vyhovuje na celé čáře :)

      Vymazat
  5. Je teď používám krém od Ryoru a jsem s ním moc spokojená, takže si zatím nehodlám pořizovat jiný, ale tento vypadá moc hezky a myslím, že by mé pleti mohl vyhovovat :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já krém od Ryoru zkoušela jednou a pro mou pleť nic moc teda :/ Ale tak každému sedne něco jiného :)

      Vymazat
  6. Je super, že jsi našla pravý krém. :) Já mastnou pleť naštěstí nemám a sedne mi nejvíce Nivea. :)

    Velká vánoční soutěž | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nivea je fajn, ale na mou mastnou pleť nic extra :) Moje mamka ale na Niveu nedá dopustit :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři