ESPRIT INSPIRACE - PODZIM A ZIMA

Krásný den, dnes si dáme oddech od kosmetiky, protože jsem pro vás připravila malou inspiraci z e-shopu Esprit . Na tomto e-shopu nakupuj...

Krásný den,

dnes si dáme oddech od kosmetiky, protože jsem pro vás připravila malou inspiraci z e-shopu Esprit. Na tomto e-shopu nakupuji celkem často, protože se mi líbí, že jejich oblečení bývá často jednoduché a tak se dá dokonale kombinovat s kousky, které mám v šatníku. No a protože je podzim a brzy se na nás chystá zima, tak jsem vytvořila malou inspiraci, neboli wishlist pro toto období.


První inspirace se skládá z jednoduchých kalhot, které mají dole na nohavicích kovový zip, který je dokonale ozvláštní. Dále jsem zvolila jednoduché černé tričko, které má krajky, které naprosto miluji v jakémkoliv období. Kožená bunda je takovou mojí klasikou v podzimních dnech, krásně doplní outfit, je příjemná a také pohodlná. No a samozřejmě nemůžou chybět černé boty, které se chystám pořídit. Tenhle styl bot jsem si oblíbila už minulý rok a myslím si, že ani tento rok se to nezmění.


I když v létě mám raději kraťasy, tak v podzimních dnech si to vynahrazuji plně úpletovými šaty, které nosím nejraději. Tyhle jsou volnější, mají velmi jednoduchý střih a dobře se dají i kombinovat. K úpletovým šatům často volím černé punčochy, kterých není nikdy dost. Jako doplněk jsem zvolila klobouk, který je černý a ozvláštněný páskou. No a vysoké boty pro podzim a zimu naprosto ideální, protože krásně zahřejou nohy a vypadají krásně.

Bombery jsou tento rok velmi oblíbené a in. Já už si také jeden vyhlídla a je to ten uprostřed v tmavě modré barvě. Upoutal mě i ten s květinovým vzorem, který by mohl být ideální volbou především začátkem jara.

No a samozřejmě jsem vám sem musela dát ještě malou inspiraci úpletových šatů, které prostě miluju. Nejen že se dají výborně kombinovat, ale především vás zahřejou, což je v mrazivých dnech žádoucí.

Líbí se vám nějaký kousek z dnešní inspirace? Určitě mi dejte vědět, jestli nosíte bombery a úpletové šaty.

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Já v Esprit moc nenakupuji, ale občas se tam dají najít hezké věci. Bombery miluju a nikdy jich nemám dost. Líbí se mi i klobouk, škoda, že mi obecně klobouky moc nesluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já poslední dobou celkem dost :D Jo mají takový jednoduchý styl, který se dá dobře kombinovat :) No já už mám jeden objednaný, tak jsem na něj zvědavá :)

      Vymazat
  2. Já jsem v Espritu ještě nikdy nic nekoupila. Ale bombery jsou pěkné.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Eshop Spirit jsem do teď neznala. Věci vypadají docela hezky tak se třeba někdy odhodlám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají moc pěkný věci, hlavně se dají bezvadně kombinovat :)

      Vymazat
  4. To krajkované tričko je fakt boží o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Inspirace je krásná, nejvíce se mi líbí vysoké boty. Bombery jsou pěkné, ale žádný nemám a úpletové šaty také ne. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Jojo vysoké boty, ty já můžu vždycky :) Tak to já se bez úpletových šatů neobejdu.

      Vymazat
  6. Moc pěkná inspirace :-) Mě se líbí pletené svetry a šaty :) s legíny a vysoké kozačky a jsem na zimu vybavená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Přesně to je i můj styl, na zimu perfektní :)

      Vymazat
  7. Ty bomber bundičky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šedé úpletové šaty se mi moc líbí, k nim nějaký pěkný pásek, kozačky a bude z toho super outfit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta černá bundička je moc pěkná!
    Doporučuji tento e-shop s oblečením: http://taxido.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně můj styl. :-)
    Klobouk, černo / šedá, pecka. :-) Kozačky moc nenosím, ale s tím kloboukem si to na sobě přesně dovedu představit :) Boty bych ale volila tak jako tak spíš v takovémhle stylu. Hm, musím vyrazit na nákupy :D

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři