Adventní kosmetický kalendář - L´Occitane En Provence

Krásný den, dnes bych vám chtěla ukázat adventní kalendář, který neskrývá v okénkách čokoládu, ale kosmetické produkty. Těchto kalendářů j...

Krásný den,

dnes bych vám chtěla ukázat adventní kalendář, který neskrývá v okénkách čokoládu, ale kosmetické produkty. Těchto kalendářů je každý rok víc a víc a určitě je ocení milovníci kosmetiky, jako jsem třeba já. Dlouho jsem odolávala těmto roztomilým a voňavým vymoženostem, ale na rovinu, kosmetiky není nikdy dost a když se spojí nápad a vznikne z toho kalendář, tak se prostě nedá odolat. Teda já odolat nemohla....


Adventní kalendář L´Occitane
s designem od Kanako Kuno, ilustrátorky My Little Paris.

- kalendář obsahuje 24 překvapení (17produktů a 7maličkostí) - 1095Kč
Kalendář vypadá jako krabice, obal není zrovna nejbytelnější a ani nejtvrdší. Design na mě působí velmi příjemně, roztomile a vánočně.


Zavírání kalendáře tvoří krásná červená mašle.


Po otevření obalu uvidíme opět krásný design, který se nese ve stylu Vánoc - naše oblíbené nakupování, pečení cukroví, společné chvíle, zdobení stromku a nedočkavé děti, které se těší na dárky.


Jak to bývá u většiny kalendářů, tak ani tady nechybí číselná okýnka v kterých se skrývá překvapení, ale místo čokolády nás okouzlí krásná vůně malých produktů kosmetiky.

 Jedno okénko už jsem otevřela, abych vám udělala představu o tom, jak tento kalendář vypadá uvnitř. S těmi dalšími si nejspíše počkám až na prosinec. Ale co si budeme povídat... jsem hodně zvědavá a natěšená na to, jak produkty ve skutečnosti budou vypadat a vonět. O to víc se těším, až je vyzkouším.


Myslím si, že kosmetické kalendáře jsou pěkným vánočním zpestřením. Je to i dobrý důvod k tomu, vyzkoušet nějaké produkty v menší verzi od kosmetické značky, která je dražší, nebo kterou bychom chtěli vyzkoušet.

Líbí se vám tento adventní kalendář a jaký na ně máte názor vy?

FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE

You Might Also Like

24 komentářů

  1. Poprvé jsem tuto variantu adventního kalendáře viděla snad s laky na nehty a hned se mi to zalíbilo :) ale ty ceny už tolik lákavé nejsou :D každopádně je to fajn způsob, jak přijít ke vzorečkům a jak píšeš, vyzkoušet něco, co si potom člověk rád pořídí ve velkém balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si ho hlavně pořídila abych si produkty vyzkoušela, než se pro nějaký rozhodnu a taky hlavně kvůli značce, kterou mám poprvé :) Jinak ty ceny nejnižší nejsou, ale tak jsem si udělala takový menší předvánoční dárek :)

      Vymazat
  2. Krásny kalendár, tá cena už nie ,ale tak myslím, že takýto darček poteší :) Mňa by potešil určite :D
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena moc hezká není :) No kdybych ho od někoho dostala, měla bych větší radost :) Ale tak, aspoň vyzkouším něco nového :)

      Vymazat
  3. Za tu cenu bych si to nejspíš nekoupila, ale vypadá to super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som ešte žiaden takýto kalendár nemala, jedine som skúšala cez advent otvárať internetové okienka, kde som sem tam aj vyhrala nejakú tu kozmetiku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už jsem také zkoušela, ale nikdyy jsem nic nevyhrála u toho kalendáře :) Tak to máš štěstín :)

      Vymazat
  5. Já si nějaký kosmetický kalendář budu přát k Vánocům, je to fakt super ! Tenhle vypadá taky moc hezky :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Design se jim opravdu povedl, je takový milý a vánoční. Kdybych nemusela šetřit na vánoční dárky, nějaký bych si možná i pořídila :D
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už musím začít šetřit, protože to uteče jako voda a budou Vánoce :)

      Vymazat
  7. Zatim odolavam,ale nevim jestli to do vanoc vydrzi.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Kalendář vypadá skvěle. Já měla zatím jen ty s čokoládkami, ale taky bych ráda vyzkoušela nějaký kosmetický kalendář. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. To já krása, brala bych ho hned :)

    OdpovědětVymazat
  10. S těmi adventními kalendáři se roztrhl pytel. Vypadá krásně, čekala bych vyšší cenu, takže super.

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá fakt úžasně! :) Doufám, že nás potom ukážeš, jak to potom všechno ve skutečnosti vypadalo :)

    OdpovědětVymazat
  12. jeej toto som ešte nevidela :) naozaj skvelý nápad aj keď síce čokoládu mám radšej, no je už celkom problém nájsť už kvalitný čokoládový kalendár... toto je podľa mňa milé spetrenie a hlavne sa z toho nepriberá hihi :) budem musieť preskúmať či aj na Slovensku niečo takého nemáme ZuZu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím s čokoládovým kalendářem. Posledních pár let v některých kalendářích ta čokoláda není tak dobrá. To nepřibereme, ale tak jsou vánoce, pár čokoládek neuškodí :)

      Vymazat
  13. Design vypada vazne dobre, ale ta cena me vazne odrazuje.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato kosmetická značka patří do vyšší cenové kategorie, takže není divu. Ale viděla jsem už i dražší kalendáře.

      Vymazat
  14. O týchto kalendároch alebo vôbec o všetkých čo vo svojich okienkach majú niečo iné ako čokoládu som sa dozvedela len tento rok a tieto kozmetické sa mi naozaj páčia najviac ! Je to vážne skvelá možnosť vyskúšať nové aj kvalitné produkty ! :)
    Chcela by som to vyskúšať a rozmýšľam či si nezaobstarám nejaký dodatočne pretože som sa o tomto dozvedela neskôr ako začal advent:D

    xoxo -T
    aestaste blog

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři