Péče o pleť s kosmetikou Rice Force

Krásný den, dnes se konečně dostávám k článku, který už mám dlouho připravený. Recenzi jsem sepsala až po vypotřebování všech produktů ...

Krásný den,

dnes se konečně dostávám k článku, který už mám dlouho připravený. Recenzi jsem sepsala až po vypotřebování všech produktů a to už z důvodu toho, že tato kosmetika není zrovna nejlevnější a já chtěla mít zcela jasno, jestli za to opravdu stojí a nebo ne.


Jedná se o kosmetiku značky Rice Force. Tato kosmetika používá do kosmetických produktů bílou rýži, která je zbavená slupek. Značka se inspirovala u Japonců, především u sládků, kteří z rýže pálí saké a díky každodenní manipulaci s rýží mají krásně jemné a hebké ruce.


Rice Force - Uv Protect Milk
(30ml - 779Kč)

Zabraňte škodlivým UV paprskům a volným radikálům, aby vám přídávaly na věku. Ochránit Vás před nimi může UV Protect Milk jako podkladový krém pod make-up. Obsahuje Rice Power® Extract No.1, který pokožku zároveň vyživuje, čímž docílíte delší životnosti samotného make-upu. Jeho sametová textura neucpává póry, a Vaše pokožka tak může po celý den krásně dýchat. V žádném případě se nemusíte bát bílých pruhů nebo mastného efektu. Samozřejmostí je i ochranný faktor je SPF25/PA++ doporučený pro denní použití při běžných aktivitách a při cvičení nízké intenzity. Praktický dávkovač vám při ranním shonu navíc ušetří čas. Díky absenci parfemace a barviv a hypolergennímu složení se mu nemusí vyhýbat ani lidé trpící atopickým ekzémem.

Obal mléka je bílý se šroubovacím uzávěrem a jemným designem. Tuba obsahuje dávkovač, kterým mléko jednoduše vymáčknete. Přijde mi to jako dobré řešení, které je hygieničtější a praktičtější. Vůně je jemná, nevtíravá a mě naprosto sedla. Mléko má jemnou krémovější konzistenci, díky které se na pleti parádně roztírá a do pleti se okamžitě vstřebává. Na pleti je mléko hodně lehké, že není ani cítit, že jste něčím namazaní a pokožka tak může dýchat. Nevytváří ani lesklý film, což je pro mastnou pleť super. Pleť je po namazání lehce hydratovaná a připravena na použití make-upu. Všimla jsem si, že pleť se mi začne mastit až po delší době, než kdybych použila normální krém. 


Rice force- Mild Face Wash
(120g - 779Kč)

Péče o obličej může být až neuvěřitelně příjemným zážitkem. S Mild Face Wash a její aplikací kartáčkem Mild Face Wash Original Washing Brush docílíte jemné pěny, která neoblíbené večerní odličování přemění na relaxační rituál. Tato pleťová péče svým obsahem Rice Power® Extract No. 1 a neutrálním pH docílí vláčnosti i u velmi suché pokožky. Výsledkem je perfektně čistá, hydratovaná a chráněná pleť. Mýdlová vůně už jen podpoří pocit skvělého hydratačního účinku. Hypoalergenní složení umožňuje užívání i na kůži s atopickým ekzémem.

Čistící emulze je v obyčejné tubě se šroubovacím uzávěrem. Design je jednoduchý a není to nic, co by jsme neznali. Konzistenci bych přirovnala k hodně hutnému krému. Vůně není příliš silná a opravdu v ní cítím vůni mýdla. Emulze je k pleti velmi jemná, příjemná a nevypíná pokožku. Po použití je pleť krásně jemná na dotek, pěkně dočištěná a vláčná.  Zaznamenala jsem i lehkou hydrataci. Tato čistící péče sedla i mé mastnější pleti, pěkně ji hydratovala a ani při delším používání ji nevysušovala.


Rice Force- Make up Remover
(120g - 779Kč)

Každovečerní odličování může pokožku podráždit. Je proto třeba dbát na jeho jemné provedení. Make Up Remover od Rice Force pleť jemně zbavuje líčidel i nečistot. Ve stejnou chvíli ji také hloubkově hydratuje za pomoci obsahu Rice Power® Extract No. 2. Jeho nanášení speciálním štětečkem Make Up Remover Original Brush je nejen naprosto šetrné k pokožce, ale zároveň dokáže vyčistit i špatně dostupné části obličeje, které jinak často při večerním odmalovávání opomíjíme. Pleť je po jeho nanešení vláčná, svěží a hebká. Má hypolaregenní složení a nemusí se ho bát ani lidé trpící atopickým ekzémem.

Odličovací gel je opět v plastové tubě. Má průsvitnou gelovou konzistenci, díky které se na pleť dobře nanáší i roztírá. Vůně je jemná, nevtíravá a skoro nepatrná. Gel se nanáší na obličej v tenké vrstvě, chvilku ho necháte působit a make-up se začne rozpouštět, pak na obličej nanesete trochu vody a gel vytvoří emulzi. Krouživým pohybem odstraníte nečistoty, líčidla a opláchnete. Gel odlíčí make-up a vyčistí pleť velmi dobře, dokonce neměl problém ani s řasenkou. Navíc v očích neštípal, což je pro mě velké plus navíc. Pokožka po odlíčení byla pěkně hydratovaná, jemná a nebyla tolik začervenalá.


Rice Force - Deep Clear Lotion
(30ml - 799Kč)

Znáte ten pocit, kdy vám po čištění pleti připadá pokožka vysušená a “stažená”? Deep Clear Lotion tomuto nepříjemnému pocitu předchází díky kombinaci Rice Power® Extract No. 1 a Rice Power® Extract No. 10. Tento jedinečný mix dosahuje okamžité hydratace a navíc podporuje následnou péči o pokožku. K takovému účinku dochází za pomoci efektivního odstranění odumřelých buněk. Tato hloubkově čisticí pleťová voda vyrovnává hladinu vody a mastnoty v pleti, čímž jí udržuje vláčnou, rozjasněnou, tónově sjednocenou a příjemně hladkou na dotek. Je ideální volbou pro každodenní použití na odstranění nečistot z tváře, krku a dekoltu. Vzhledem k jeho hypoalergennímu složení bez parfemace a barviv je také vhodný pro ošetření pleti trpící atopickým ekzémem.

Pleťová voda je opět v bílém obalu se šroubovacím uzávěrem s modrým nápisem. Vůně vody je jemná a nevtíravá. Při čištění pleti je na tamponku vidět, že pleť pěkně dočistí od nečistot a zbaví ji nahromaděného mazu. Voda pleť nevypíná a ani při delším používání ji nevysušuje. Pokožka je po použití vody pěkně zmatněná, na dotek je jemnější, vypadá čistě a rozzářeně. Musím říct, že i mé mastnější pleti tato voda naprosto vyhovovala.

Celkově jsem s touto kosmetikou spokojená a udělala na mě celkem velký dojem. Všechny produkty jsem použila a s žádným jsem neměla problém a to ani má mastnější pleť. Kosmetika krásně pleť hydratuje, je velmi jemná a pokožku dobře vyživí. Jediné mínus jsou ceny, které jsou celkem vysoké. Produkty můžete zakoupit na oficiálních stránkách Rice Force.

Vyzkoušeli jste některé produkty od této kosmetické značky?

FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE

Děkuji zastoupení značky Rice Force za poskytnutí produktů.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. tuto značku vidím úplně poprvé, ale celkově miluji celý ten modrení "back to the roots" koncept, kdy se navrací k přírodním zázrakům místo chemie :) kdybych měla dost korunek si nějaký produkt zakoupit, šla bych asi do odličovacího gelu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí koncept značky. I samotné produkty jsou velmi příjemné na pleti a krásně hydratují :)

      Vymazat
  2. Značku vidím prvně. Obsahově je hodně zajímavá, ale ty obaly se mi moc nelíbí. Možná ježíškovi napíšu o ten odličovací gel.. ten vypadá skvěle. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku vůbec neznám, ale líbí se mi celý koncept s rýží, protože rýži miluju a taky se mi líbí, že u všeho říkáš, že to hezky hydratuje, což já hodně potřebuju, to by asi bylo něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí koncept a rýži také miluji :) Mně celkem udivilo a překvapilo, že celá kosmetika sedla i na mou mastnější pleť :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři