PATCHNESS - Eye Patch Collagéne (Oční kolagenová maska)

Krásný den, dnes bych vám chtěla představit a ukázat oční gelové masky od francouzské kosmetické značky Patchness , která vznikla v roce 2...

Krásný den,

dnes bych vám chtěla představit a ukázat oční gelové masky od francouzské kosmetické značky Patchness, která vznikla v roce 2013 v Paříži. Jak už o mně víte, nejsem člověk, který by zanedbával péči o pleť, zejména pak péči o oční okolí, protože moje oči bývají často nateklé a orámované tmavými kruhy, což není nic krásného. Nezáleží ani na tom, kolik hodin spím, protože ani osmihodinový spánek mi nezaručí, že oči budou ráno rozzářené a odpočaté. Masky a různé krémy teda zkouším neustále a pořád hledám něco, co bude ještě o něco lepší než použité produkty předtím.

Oční kolagenová maska 
-eliminuje kruhy pod očima, vyhlazuje mimické vrásky, podporuje pružnost pleti a zmírňuje otoky v okolí očí.

 Sérum obsahující kyselinu hyaluronovou, kolagen a retinol spolu s výjimečnými vlastnostmi aloe vera. Váš pohled rozjasní již za 20 minut. Zároveň jemné a citlivé okolí očí zklidní a osvěží. 

Balení obsahuje pět očních masek po dvou kusech. Celkový design jak samotného balení, tak i produktu se mi líbí. Není to přehnané a není to ani málo.


Masky můžete použít jako pětidenní kůru, která by měla dosáhnout trvajícího vyhlazujícího účinku, nebo jako nárazovku po dlouhém večeru. Masky je dobré uchovávat v chladu v ledničce, aby měla lepší chladící účinek, třeba zrovna na nateklé oči.


Masky jsem používala jako nárazovky, kdy moje oči byly po ránu hodně nateklé a orámované kruhy pod očima. Masky jsou gelové polštářky, které se lehce aplikují na čistou pokožku pod očním okolím a nechají se působit 15 - 30minut. Já je vždy nechávala působit těch třicet minut, aby byl účinek co nejlepší. Polštářky mají příjemnou vůni a krásně k pokožce přilnou a vy můžete normálně fungovat, aniž by se maska odlepovala, nebo sklouzávala na tvář. Po aplikaci masky cítíte okamžité osvěžení a příjemný chladící účinek, po kterém nateklé oční váčky mizí. Po uplynutí doby působení a sundání masky jsem ještě zbylou tekutinu z obalu jemně vklepávala kolem očního okolí (ošetřená pleť se po odstranění masky neoplachuje). Oční okolí po aplikaci bylo dobře hydratované, zvláčněné a pokožka byla na dotek jemnější. Troufám si říct, že maska oční okolí i lehce vypínala a tmavé kruhy nebyly tak tmavé.


Aplikace masky (pokožku pod očním okolím mám vyčištěnou)


S těmito gelovými polštářky jsem velmi spokojená a byly zatím nejlepší, které jsem vyzkoušela. Oční okolí okamžitě zklidní a ochladí. Pokožka je krásně jemná, zvláčněná a hydratovaná. Navíc masky jsou velmi příjemné a aplikace je snadná. Oční masky můžete zakoupit na stránkách Patchness za 399Kč.

Znáte tyto gelové oční masky?


FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE
Děkuji zastoupení Patchness za poskytnutí produktu k recenzi.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tak takovou masku bych si dala líbit. Zatím nemám zkušenost ani s touto značkou ani s polštářky .-)

    OdpovědětVymazat
  2. Niečo podobné som už mala od nejakej ázijskej značky, ale už si nespomeniem ako sa volala. Každopádne fungovala úplne rovnako a teraz si mi pripomenula, že by som si niečo také mohla znovu objednať :)

    http://pinkshaaark.blogspot.sk/2015/11/doubox-november.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, že si nevzpomeneš na značku. Ráda bych vyzkoušela další, velmi jsem si je oblíbila :)

      Vymazat
  3. Něco takového by se mi šiklo, mívám ted oční okolí podrážděné. Tuhle značku neznám ale vím že má něco podobného i Dermacol :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol má podobné, ale když jsem se koukala na recenze, tak ho moc nechválí, tak nevím jak na tom jeho masky budou.

      Vymazat
  4. Jé tak to to vůbec nezávidím :(. Já na to tedy netrpim, ale jsou dny, kdy se málo vyspim a oční okolí mám šílené suché a pokožka je tak napnuta, že se můžu zbláznit. Hodně mi na to pomáhají krémy saloos, ale jsou i dny, kdy musím sáhnout po něčem chladivem. Na to mám takovou speciální masku z Manufaktury, která se dává nachladit do lednice. Je to super, ale horší je, že to i chladí okolí horních viděl, což není moc příjemné.... :( Tohle zní o dost, přemýšlím o tím, že bych je zkusila a koupila si nějaké do zásoby. Sice tento stav nemám často, ale když už to přijde, tak už jsem aspoň připravená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi mě nalákala na tu masku od Manufaktury. Já jsem si jí nevšimla, ale super tip. Já používám i hodně krémů, aby mi nateklé váčky zmizeli, ale ty krémy nejsou tak pohotové jak ta maska, ale lepší než nic :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři