Manufaktura - Hruška (Limitovaná edice)

Krásný den, Manufaktura je pro mě úžasná kosmetická značka, která mě nikdy nenechá chladnou a pokaždé mě něčím nadchne. Stejně tomu by...

Krásný den,

Manufaktura je pro mě úžasná kosmetická značka, která mě nikdy nenechá chladnou a pokaždé mě něčím nadchne. Stejně tomu bylo, když přišla na podzim s novou limitovanou edicí Hrušky, která obsahuje nejen pečující kosmetiku, ale také hruškový sirup s karamelem a skořicí, lahodný ovocný čaj s hruškami, jablky a bezinkami a nebo bytový parfém s hruškou a medem. Já se ale opět budu zaměřovat jen na kosmetiku, která obsahuje zvláčňující tělové mléko, pečující krém na ruce a zjemňující sprchový gel.

Manufaktura - Limitované edice Hruška

U sprchového gelu a tělového mléka je krásný detail v podobě mašličky, která obyčejnému obalu dodá krásný šmrnc a krásně ozvláštní celkové zpracování produktu.


- s přírodním zvláčňujícím a hydratačním hruškovým výtažkem, cenným ovesným beta-glukanem, rostlinným glycerinem, makadamovým a hroznovým olejem, bambuckým máslem, panthenolem a alantoinem poskytuje namáhané pokožce rukou potřebnou vlhkost, výživu a ochranu. Hruškový výtažek, bohatý na ovocné kyseliny a vitamín C s vysokým obsahem antioxidantů napomáhá předcházet jejímu stárnutí. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechává pocit mastnoty. Příjemné aroma prosluněných medových hrušek zanechá pokožku nadlouho delikátně provoněnou.



Krém je ve stříbrné plastové tubě, a celý design tvoří žluto-béžová nálepka s popiskem. Nic přehnaného a ani nic co by urazilo. Po otevření je cítil lehká, nevtíravá vůně, ale úplnou tipickou vůní hrušky mi to moc nepřipomínalo, ani když jsem se do vůně několikrát zabořila, vždy jsem cítila jen její lehký, až skoro nepatrný náznak. Krém je lehce hutnější a na rukou se dobře roztírá. Vstřebávání krému je téměř okamžité. Krém po nanesení vytvoří lehký a jemný film, který není mastný. Ruce okamžitě hydratuje, krásně je zvláční, vyživí a jsou na dotek krásně jemné.



 Zvláčňující tělové mléko
 -s hruškovým výtažkem, mandlovým olejem, rostlinným glycerinem, ovesným beta-glukanem, vitamínem E a panthenolem podporuje regeneraci, výživu a hydrataci pokožky.



Tělové mléko je v bílém plastovém obalu, který má příjemný design v podobě nálepky a mašličky, která na produktu působí příjemně a roztomile. Po otevření je cítit krásná, lehká vůně , která nese svěží nádech hrušky. Mléko má bílou krémovější konzistenci. Není příliš tekuté, ale ani hutné. Tělové mléko je jemné a na pokožce se lehce a dobře roztírá. Líbí se mi i jeho rychlé vstřebávání, a také to, že nevytváří žádný mastný film. Mléko pokožku okamžitě a krásně hydratuje, je zvláčněná, vyživená a na dotek příjemně jemná a hebká.




 Zjemňující sprchový gel
- s přírodním hruškovým a ovesným výtažkem, panthenolem a glycerinem zpříjemní každé sprchování a zanechá pokožku čistou, hebkou a provoněnou slunečnou vůní zlatavých podzimních hrušek. Hruškový výtažek, bohatý na ovocné kyseliny a vitamín C, napomáhá hydrataci a zvláčnění pokožky. Ovesný výtažek s obsahem cenného beta-glukanu přispívá k regeneraci a ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy.

,
Sprchový gel je v plastovém obalu se stejným designem jako u předchozích produktů. Po otevření je cítit opět lehká a nevtíravá vůně, z které už jsem hrušku cítila. Tahle vůně do mě vnesla opravdovou podzimní náladu. Konzistence je gelová s oranžovou průstvitnou barvou. Sprchový gel dobře pění, pokožku pěkně čistí a zanechává ji krásně vláčnou. Mohu souhlasit i s tím, že gel pokožku zjemní, protože pokožka je po umytí opravdu krásně jemná a také voňavá.




S edicí hrušky jsem spokojená a v nejbližší době si doběhnu pro ten čaj z této edice, na který mám chuť už teď.

 Krém na ruce pěkně hydratuje a vyživuje a já ho nosím neustále u sebe a to i když z něj cítím hrušky nejméně. Tělové mléko mám také moc ráda, protože nevytváří mastný film, rychle se vstřebává, pokožku pěkně zvláčňuje a navíc pěkně voní. A to samé mohu říct i o sprchovém gelu s kterým se myji každý den. Pokožku krásně osvěží a zjemní. 

Vyzkoušeli jste některý produkt z hruškové edice?


FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE

Děkuji Manufaktuře za poskytnutí produktů.

You Might Also Like

26 komentářů

  1. Páni, ta vypadá moc dobře!! Od Manufaktury jsem zatím nic nezkoušela, tak možná zkusím tuto limitovanou edici :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle limitka vypadá super. Hledám něco, co bych od Manufaktury chtěla vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super je :) Jen je třeba produkty očuchat, protože každému voní něco jiného, ale za vyzkoušení stojí :)

      Vymazat
  3. Veci z Manufaktury mam opravdu moc rada, nejradsi mam jejich peelingove mydlo, to je opravdu super :) Hruskovou radu jsem jeste nemela, ale dokazu si uplne zive predstavit, jak krasne voni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ještě neměla, ale budu si muset pro něco dojít :)

      Vymazat
  4. Musí to určitě krásně vonět :))) Ráda bych od nich něco vyzkoušela :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní pěkně, je to jen lehká vůně, což mám moc ráda :)

      Vymazat
  5. Já jsem k ní čuchala jednou, ale ta vůně mě moc nechytla, takže jsem si nic neodnesla. Ale jinak z Manufaktury mám ráda krémy na ruce. Miluji švestku, grep a malinu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krémy a vůbec všechno od Manufaktury mám moc ráda, hlavně jejich edici s růží.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem ještě neměla, ale až půjdu do obchůdku tak se na ní kouknu :)

      Vymazat
  7. Značku Manufaktura mám ráda, hlavně jejich soli do koupele, ale nedávno jsem začala používat jejich šampón a kondicionér z řady Mojito a musela jsem je poslat dál nesedli mi, jako už dlouho nic :-/

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi občas stane, že mi něco nesedne. Hlavně šampony jsou hodně individuální, ale od Manufaktury jsem vlasovou kosmetiku ještě nezkusila.

      Vymazat
  8. Závidím! Tahle limitka musí vonět naprosto úžasně! Asi se tam zajdu podívat :)
    Meet My Lovely World
    <3 Giveaway <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní pěkně, hlavně ten sprchový gel a tělové mléko. U toho krému na ruce je tam jen nepatrný náznak. Ale jinak vlastnosti splňuje :)

      Vymazat
  9. Tak tahle limitka vypadá opravdu skvěle. Od Manufaktury jsem ještě nic neměla, ale hodně jsi mě nalákala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manufaktura určitě za vyzkoušení stojí :) Hlavně krémy na ruce a hruškový sprchový gel je super :)

      Vymazat
  10. musí to krásne voňať! ja som od nich vyskúšala zatiaľ len vínový šampón a je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampony jsem ještě nezkoušela, ale děkuji za tip :)

      Vymazat
  11. Pro sebe jsem si ji pořídit nechtěla, ale dlouho jsem zvažovala, jestli ji Ježíšek nenadělí mé mamce. Nakonec jsem ale sáhla po vyzkoušeném a koupila ji sadu z malinové letní limitky. Krémy na ruce od Manufaktury u mě zatím nemají konkurenci! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémy na ruce mám moc ráda, hlavně v zimě se bez nich neobejdu :)

      Vymazat
  12. Manufakturu miluju, mně se nejvíc osvěčily přípravky se solí z Mrtvého moře :) z téhle edice mě nejvíc láká čaj (hruškové čaje miluju) a ten sirup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty se solí z Mrtvého moře mám také moc ráda :) Na čaj se chystám

      Vymazat
  13. Vždy som chcela vyskúšať niečo od tejto značky, musím tak konečne už spraviť!! :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři