M.A.C - RTĚNKY A ROZJASŇUJÍCÍ PUDR (SNOW BALL KOLEKCE)

Krásný den, minulý rok jsem se rozplývala nad limitkou M.A.C a ani letos tomu není jinak. Tato značka opět přišla s něčím úchvatným, co ro...

Krásný den,

minulý rok jsem se rozplývala nad limitkou M.A.C a ani letos tomu není jinak. Tato značka opět přišla s něčím úchvatným, co rozzáří srdce určitě většině z vás. Jelikož minulý rok, byla limitka rychle vyprodaná, tak jsem se rozhodla, že článek napíši co nejdříve, než se po produktech zapráší.

 
Nová kolekce určitě uchvátí všechny straky. Tím myslím všechny, kteří milujete vše co se třpytí, protože Snow Ball kolekce je přesně taková - krásná, zlatá a třpytí se! V nabídce je několik produktů od setů s lesky na rty, rtěnky, glitry, oční stíny, štětce a samozřejmě po očekávané rozjasňovače, na které jsem se já těšila nejvíce. 

Původně jsem si chtěla pořídit rozjasňovač Whisper of Guilt, ale ten se prodává jen v setu s taštičkou a malým štětcem, což bych nejspíše úplně nevyužila a navíc se do dnes na e-shopu M.A.C ani neobjevil. Nakonec jsem se rozhodla pro rozjasňovač s názvem Here Comes Joy, který má krásný meruňkovo zlatý odstín. Dále v nabídce můžete najít odstín Go Dazzlingly, který má zlatou barvičku a perfektně se hodí pro zimní období.


Rozjasňující pudr - Here Comes Joy

Na rozjasňovač jsem byla hodně zvědavá, především na jeho kvalitu a pigmentaci. Když jsem poprvé do něj sáhla, tak jsem byla mile překvapena. Přesně takhle si představuji konzistenci a texturu pudrového produktu - jemně namletý a máslový. Tady dávám rozhodně velké plus, protože s takovým produktem se pěkně pracuje, dobře se nanáší i rozmazává. Co se týče pigmentace, tak ta je střední až středně vyšší - záleží na štětci který použijete, jestli se jedná o přírodní, nebo syntetický chlup. Rozjasňovač můžete nanášet i prstem a vytvoříte tak jemný nádech, který bude vhodný na denní nošení.


Rtěnky (Matte & Satin)

Tyto rtěnky z kolekce Snow Ball nejsou, ale kupovala jsem si je nedávno a tak by byla škoda se o nich nezmínit. U hodně značek mám problém s výběrem odstínů, ale u této značky to mám právě naopak, vždy se objeví odstín, který musím mít. Jak si můžete všimnout, tak jsem na nude odstíny, které jsou v tělové, růžové, nebo hnědé podobě. Tyhle barvy mám nejraději a cítím se v nich nejlépe. 


Matte Lipstick - Honeylove

Světle béžová s růžovým podtónem, to je Honeylove. Tento odstín je v mé sbírce teprve chvilku, nicméně po něm sahám skoro každý den. Rtěnky Matte mají příjemnou texturu a na rty se velmi dobře nanáší. Nepřijde mi, že jsou úplně stoprocentně matné, řekla bych, že jsou polomatné a díky tomu jsou i na rtech příjemnější a tolik nevysušují. Nechci se tu rozkecávat do detailů, protože podrobnou recenzi na matné rtěnky M.A.C můžete najít na mém blogu - zde.

 
Satin Lipstick - Myth 

Odstín Myth představuje rtěnku, která je světlá neutrální. Opět je to krásný odstín, který je perfektní na běžné nošení, ale úžasný je i k výrazně nalíčeným očím. Po tomto odstínu sahám taky velmi často a už teď vím, že až ho spotřebuji, tak si koupím další balení. 

Satin je rtěnka, která vytváří saténový vzhled a protože o tomto finiši na mém blogu ještě nebyla řeč, tak si dáme krátkou recenzi. Rtěnka má příjemnou krémovou konzistenci, díky které se na rty pěkně nanáší. Nošení je pohodlné, protože rty nevysušuje. Rtěnka je velmi dobře pigmentovaná a kryje již při první vrstvě. Co se týče výdrže, tak ta je velmi individuální, protože záleží na tom co zrovna jíte a jak často pijete. Určitě u této krémovky nečekejte, že zvládne půl dne, to rozhodně ne. Na rtech pěkně drží cca hodinu a půl až něco kolem dvou hodin, pak se začne vytrácet. 


Vánoční limitka se podle mého rozhodně povedla! Už teď jsem zvědavá, co si M.A.C na nás nachystá příští rok. Určitě mi napište co říkáte na rozjasňovač a jak se vám celkově líbí nová kolekce?

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Co mě zaujalo jako první jsou právě ty obaly. :) Víc se mi líbí ta první rtěnka ta druhá skoro na rtech nejde vidět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona na rtech vidět je, jenom jsem to nedokázala tím foťákem zachytit :/ No nedá se svítit :)

      Vymazat
  2. Z nové kolekce zatím nic nemám. Ale taky se mi moc líbí ty obaly - ty se fakt povedly. :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky mě nezaujaly, ale líbí se mi obal rozjasňovače. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Do nové kolekce jsem se zamilovala hned, co jsem ji poprvé viděla, je to nádherné, jak se to všechno ta třpytí a ty vločky, achhh ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle kolekce se jim vážně povedla :) Jo, když se to třpytí, tak to je něco :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři