RIMMEL - WAKE ME UP MAKE-UP A KOREKTOR, INSTA FIX & GO SPREJ, PROVOCALIPS, OH MY GLOSS LESK NA RTY (RECENZE)

Krásný den, dnes mám pro vás recenzi několika produktů od Rimmel . Když jsem si projížděla svůj blog, tak jsem narazila na článek, který ...

Krásný den,

dnes mám pro vás recenzi několika produktů od Rimmel. Když jsem si projížděla svůj blog, tak jsem narazila na článek, který jsem měla už dávno napsaný, ale z nějakého důvodu jsem ho zapomněla publikovat. Dnes se v článku neobjeví žhavé novinky, ale kousky, které už nějakou dobu můžete zakoupit v drogerii, nebo na e-shopech.


Make-up Wake Me Up - Rozjsňující make-up s vitamínem C

Jak jsem si už před nějakou dobou všimla, tak tento make-up je velmi chválený a zdá se, že patří mezi TOP drogerku. O to víc jsem se na testování tohoto produktu těšila a byla zvědavá, na jeho benefity. Make-up má lehkou krémovou konzistenci, s kterou se velmi dobře pracuje. Na pleť se nanáší dobře a to jak houbičkou, štětcem, tak i prsty. Je hodně lehký a díky tomu je na pleti příjemný. Určitě u Wake Me Up nečekejte vysoké, nebo střední krytí, protože toho se nedočkáte. Make-up kryje jen lehce, nicméně pleť pěkně sjednotí a také rozzáří, umí vytvořit opravdu pěkný, přirozený a zdraví vzhled. Na mé mastnější pleti drží celkem dobře, nevytváří žádné mapy a ani příliš nezalézá do pórů a vrásek. Nicméně jsem si všimla, že se během dne z mé pleti lehce a rovnoměrně vytrácí.


Wake Me Up - Rozjasňující korektor

Bez korektoru ani ránu! Korektory patří mezi mé produkty, bez kterých si líčení představit nedokážu. Jsou to malý, ale také velcí pomocníci, kteří zakrývají, nebo rozjasňují. Wake Me Up je ten, co rozjasňuje a tak ho můžete nanášet na místo pod očima a zakrýt s ním třeba kruhy. Konzistence je pěkně krémová, což mám u těchto typů produktů ráda. Krytí je opět jako u make-upu lehčí, ale opět ho můžete lehce navrstvit. Korektor se nejlépe zapracovává prsty, protože tak docílíte přirozeného výsledku, dobrého krytí, ale i perfektního splynutí s pletí. Co se týče výdrže, tak s tou mám docela problém. Korektor sice nezalézá extra viditelně do vrásek, ale rychle se vytrácí a při večerním odlíčení po něm není památky. 




Insta Fix & Go Sprej - Primer a fixátor make-upu

Tento sprej má dvě využití, můžete ho použít jako primmer před líčením, nebo jako fixátor na hotový look. Sprej je v plastové lahvičce s rozprašovačem, který stříká mlhu. Tento rozprašovač musím vyzdvihnout, protože mi vyhovuje daleko víc než ty, co rozprašují kapky. Bohužel co se týče prodloužení výdrže make-upu, tak toho jsem si nevšimla. V létě je to sice dobrý pomocník na osvěžení pleti, ale jinak mě ničím neohromil. Dalším mínusem je jeho výrazná vůně, která mi je po chvilce nepříjemná.



Provocalips 

Na tyto dvoufázové barvy na rty jsem byla velmi zvědavá, protože jsem na ně slyšela spíše chválu. Provocalips mi přišla v odstínu 310 Little Minx což je taková jasná fuchsiová barvička. Rozhodně tato barva není pro každého a co se týče mých preferencí, tak já na rtech nosím nejraději nude barvy v tělových a růžových odstínech. Kdyby u nás byl širší výběr odstínů, tak bych si do své sbírky další odstíny ráda pořídila, ale bohužel těch odstínů je u nás žalostně málo, což je podle mně velká škoda. Nicméně vraťme se k samotnému produktu. Obal těchto barviček je plastový s příjemným a hravým designem. Z jedné strany je samotná barva, která se na rty aplikuje jako první a dále se vrstva přetře druhou průsvitnou stranou, která je určena k zafixování, hydrataci a dodání lesku. Obě strany mají totožný aplikátor, který je pěnový a na konci zkosený a díky tomu usnadňuje aplikaci. Barevná strana produktu je na rtech ze začátku trochu lepkavá, ale během chvilky pěkně zaschne. Když nanesu průsvitný lesk, tak barvu perfektně zvýrazní, a rtům dodá plnost a lesk. Rtěnka na rtech vydrží opravdu dlouho a po dobu cca šesti hodin je ve velmi dobrém stavu, aniž by ztrácela na intenzitě, nebo se vytrácela. Po sedmi hodinách už mám tendenci jí poupravit (samozřejmě že záleží hlavně na tom, co během dne pijete a jíte). Co se týče lesku, tak ten se po pití a jídle vytratí rychleji. Rtěnka je po aplikaci na rtech lehká, jediné mínus, které u tohoto produktu vidím je to, že trochu vysušuje rty, tudíž je dobré před aplikací rty přetřít balzámem. Počítejte i s tím, že barva je vážně držák a proto se i velmi těžko odličuje, nejlépe uděláte s odličovačem, který je na olejové bázi.


Oh My Gloss - Olejový lesk na rty 

Posledním produktem je olejový lesk na rty v odstínu 100 Smart Pink. Rovnou se vám přiznám, že na lesky moc nejsem a sahám po nich opravdu jen zřídka. Oh My Gloss má pěkný podlouhlý plastový obal, kde se prolíná stříbrná a růžová barva. Aplikátor je klasicky pěnový, ale od ostatních se liší v tom, že jeho konec je plochý a díky tomu na rty nanesete větší množství lesku. U rtěnky si tento aplikátor představit neumím, ale tady u lesku ho musím pochválit. Lesk má hutnější konzistenci s příjemnou olejovou texturou, která rty hydratuje. Na rtech je příjemný, i když trochu lepkavý, nicméně na rtech nějakou chvilku vydrží a tak ho nemusíte pořád přetírat další a další vrstvou. Lesk dělá opravdu pěkný efekt plných rtů, zvýrazní je, rozzáří a dodá jim šťavnatost. Bohužel pro mně je velké mínus u tohoto produktu jeho výrazná vůně, na kterou si nemůžu zvyknout.





A jsme u konce. Já jsem si z těchto produktů nejvíce oblíbila barvu na rty Provocalips, která je velmi dobrá výdrží, nicméně ten výběr odstínů je teda dost malý. Dalším produktem ke kterému se ráda vrátím je make-up, který je perfektní na léto, kdy potřebuji lehkou texturu a sjednotit pleť.

Vyzkoušeli jste některý z produktů, nebo vás nějaký zaujal?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Produkty vypadají velmi dobře, nejvíce mě zaujal makeup a korektor :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make-up je fajn, pokud máš ráda lehké make-upy s přirozeným krytím, tak doporučuji :)

      Vymazat
  2. Korektor a lesk se mi hodně líbí. Na makeup už jsem se v drogerce taky koukala ale z testeru si furt myslím že není nic pro mě :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do odstínu trefila. Na ruce mi přišel divný, ale nakonec s pletí perfektně splynul :)

      Vymazat
  3. Makeupy má Rimmel opravdu povedené. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám od této značky ráda make-upy. Hlavně na běžné nošení jsou dostačující :)

      Vymazat
  4. Makeup vypadá super, já si zrovna objednala catrice makeup s kapátkem tak jsem na něj taky zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři