Braun Silk-épil 5 - Wet & Dry

Krásný den, před několika měsíci zpět jsem si pořídila epilátor Braun - Silk-épol 5 Wet Dry  , na který vám dnes přináším recenzi. Trvalo...

Krásný den,

před několika měsíci zpět jsem si pořídila epilátor Braun - Silk-épol 5 Wet Dry , na který vám dnes přináším recenzi. Trvalo mi hodně dlouho, než jsem se odhodlala k tomu, abych ho vyzkoušela, protože jsem byla zvyklá na žiletku a co si budeme povídat, když nejste zvyklí na trhání chloupků, tak to ze začátku trochu bolí, a pro někoho je to třeba spíše nepříjemné, než bolestné. Taky každý z nás máme jinou pokožku , někdo jí má citlivější více, někdo naopak méně.


  • Pohodlí Wet & Dry - Teplá voda ve vaně, nebo ve sprše vám pomůže uvolnit se a holení je pak pohodlnější.
  • Technologie mikropinzet Micro Grip - efektivně odstraňuje chloupky u kořínků a zaručuje dlouhotrvající hladkost.
  • Nástavec pro kontakt s pokožkou - vylepšená manipulace a přizpůsobení všem oblastem těla.
  • Vysokofrekvenční masážní systém - stimuluje pokožku pro lepší pocit.
  • Nikdy neztrácejte kontrolu - s protiskluzovou rukojetí, lepší kontrola i ve vlhkém prostředí


Braun Silk-épil 5 - 531 Wet & Dry 

Epilátor má velmi pěkný design, který se nese v kombinaci bílé a růžovo-červené barvy. V nabídce jsou ale další dvě barevné varianty, z nichž je jeden modrý a jeden fialový. Epilátor není nejlehčí, protože vevnitř jsou tři baterky. Tím ale nechci říct, že je nějak extrémně těžký, to ne. Díky protiskluzové rukojeti a dobrému tvaru se v ruce drží velmi dobře a manipulace s ním je pohodlná. Jak jsem již psala, tak uvnitř epilátoru jsou tři baterky, ale v obsahu balení najdete i nabíječku, kterou s sebou nemusíte neustále tahat, což je perfektní, především když cestujete. V balení nechybí ani čistící kartáček, díky kterému tak přístroj vyčistíte rychle a snadno, pinzeta se světýlkem a také masážní nástavec, který popravdě moc nevyužívám, protože nepřilne k pokožce tak dobře, jako ten normální.


Použití strojku je velmi rychlé a pohodlné. Stačí mít strojek nabitý a můžete si nohy epilovat na sucho, nebo na mokro, třeba ve sprše, což určitě ocení všichni, kteří chtějí nepříjemný, či bolestný pocit trochu utlumit. Pokud u strojku přijdete na ten správný sklon, tak vám vytrhne téměř všechny chloupky. Občas se teda objeví pár chloupků, které nevzal, ale je jich jenom pár a lehce je tak můžete dotrhat třeba pinzetkou. Musím říct, že jsem si nevšimla, že by chloupky rostly nějak pomaleji než obvykle, každopádně ale rostou mnohem méně a jsou o hodně slabší. Navíc chloupky ani nějak nezarůstají, což se mi u holení žiletkou stávalo pořád. Určitě ale doporučuji epilovat nohy večer, protože se může stát, že pokožka bude podrážděná a zarudlá. A pokud teprve s používáním epilátorů začínáte, tak to na večer rozhodně nechte. A abych nezapomněla na to nejdůležitější a to je, jestli to bolí. Tak jako poprvé to nepříjemné je a trochu mě to i bolelo, ale není to tak hrozné, jako když jsem zkoušela starší epilátor, který jsem kdysi měla, to bylo teda mnohem horší. Každopádně čím více budete používat epilátor, tak tím dříve se bolest sníží a nebude to ani tak nepříjemné. Jedním slovem, poprvé je to nejhorší.


Masážní hlavice


Jedno tlačítko, kterým přístroj zapnete a také vypnete. Epilátor má dvě rychlosti, můžete si tak vybrat, co je vám příjemnější.


Já jsem s epilátorem celkově spokojená. Musíte počítat s tím, že trhání je a bude vždycky nepříjemné. Na epilátoru se mi líbí design, protiskluzová rukojeť a také to, že si ho můžete s sebou vzít do sprchy, nebo do vany a nemusíte za sebou tahat ani nabíjecí kabel. Také je dobré to, že vydrží celkem dlouho nabitý.

Používáte epilátor, nebo máte radě žiletky?
FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   YOUTUBE

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Já takové přístroje nepoužívám, ikdyž je to asi lepší a pohodlnější
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to rozhodně je :) Hlavně ty chloupky tolik nerostou, což je super :) No je to jen o zvyku :)

      Vymazat
  2. Jak dlouho vydrží pokožka hladká? Uvažuji nad nejakym :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako je to hodně individuální, každému chloupky rostou jinak. Já třeba když se oholím žiletkou, tak za dva dny už mi raší chloupky, že je to na dotek cítit. Když je vytrhám epilátorem, tak hladké mi vydrží cca 6-7 dní. Samozřejmě, že nerostou tak jako po žiletce, protože jsou mnohem tenčí, jemnější a rostou jen v některých místech :)

      Vymazat
    2. jestli máš světlejší vlasy a jemné chloupky, tak klidně 7-9 dní :)

      Vymazat
  3. Já jsem si pořídila podobný už kdysi dávno, že pod tou vodou to zvládnu.. no, zatím to nějak nezvládám :D Ale žiletky už mě otravují, je to pořád dokola a člověk to musí tahat, jak jede někam na víc jak 2 dny :/ Asi bych to měla zkusit znovu, když říkáš, že časem se to dá snést :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já si taky úplně nezvykla :D Každopádně je to lepší a lepší :) No a žiletky, to je otrava, každý druhý den, ty chloupky mi rostou rychle :/

      Vymazat
  4. O epilatoru jsem uz uvazovala, ale zatim jsem teda stale u klasickych ziletek :D
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Moja prva reakcia, ked som uvidela tvoj clanok bola - auu.. Sestra kedysi pouzivala epilator, par krat som ho skusala, ale nedala som to nikdy. Pre mna to je nepochopitelna vec, ze to zeny normal pouzivaju. Ono staci ked si clovek vytrhne jeden chlpok, ako to boli a nie 15 naraz.. Mas moj velky obdiv! Je pravda, ze ma ziletka uz nebavi, ale do tohoto by som nesla. Ten prah bolesti mam asi nikede inde :S

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ale jak říkám je to o zvyku, to první epilování je nejhorší a já jsem se odhodlávala už 8 let že to zkusím :D K tomu se musíš prostě odhodlat, dát si panáka a ono to pak půjde lépe :D Stejnak jsem si ještě na to pořádně nezvykla. To samé ale mám i s pásky nad horní ret, to je taky au :D Na to si nikdy nezvyknu :D

      Vymazat
  6. Super článek, možná někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Také moc děkuji za článek. Vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři