URBAN DECAY - NAKED SMOKY

Krásný den, v dnešním článku bych vám chtěla představit paletku, která v prosinci přibyla do mé kosmetické sbírky. Nejedná se o žádnou žha...

Krásný den,

v dnešním článku bych vám chtěla představit paletku, která v prosinci přibyla do mé kosmetické sbírky. Nejedná se o žádnou žhavou novinku, ale i tak jsem si říkala, že by byla celkem škoda, se o ní nezmínit. Celkově paletky od Urban Decay moc nevyhledávám, ale najde se tam několik produktů, které jsem si oblíbila a taky ty, které si hodlám ještě pořídit. Naked Smoky už názvem mluví za vše a zřejmě milovníci kouřovek jí neodolali tak jako já, no a pokud se tu najde někdo, kdo o této paletce uvažuje a nemůže se rozhoupat, tak se právě dneska dozvíte, jestli podle mého za to stojí, nebo ne.



Paletka mě už na první pohled zaujala krásným designem, který je podle mého úchvatný.  Co se týče obalu, tak ten je plastový, pevný a docela bytelný. Na kosmetický stolek to bude ideální kousek, rozhodně to není ale nejlepší kousek na cestování, už kvůli samotné váze.


Paletka je ukryta v papírovém obalu, kde je přibaleno i několik tipů na líčení, které s paletkou můžete vytvořit. Myslím si, že tyhle ,,návody,, určitě ocení především začátečníci a je to i dobrý tahák na to, když vám zrovna dojdou nápady a fantazie vás na nějakou dobu opustí. Po otevření pak samotná paletka obsahuje zrcátko, u kterého se lehce můžete poupravit a taky štěteček, ke kterému vám toho moc neřeknu, protože používám raději jiné štětce, na které jsem zvyklá.



V paletce pak už jen najdeme to nejdůležitější a to obsah dvanácti nádherných stínů, kde se prolínají čtyři matné stíny, pět stínů s kovově třpytivým efektem a tři stíny s jemným shimmerem. Když se na paletku zadíváte poprvé, tak vás zřejmě hned napadne večerní líčení, ale v klidu s ní vytvoříte i líčení na den, tedy jemné a spíše neutrálnější. Proto se vůbec nemusíte bát toho, že by jste paletku vytahovali jen na večerní akce, to vážně ne.


Stíny mají parádní texturu, nejsou suché, ale krásně máslovité a jemně namleté, jo jsou přesně podle mého gusta. Některé odstíny jsou trochu prášivější, ale není to nic extrémního. Nicméně váš make-up vám to rozhodně nezničí. Už když mi paletka přišla, tak jsem především byla zvědavá na pigmentaci, protože ta hraje opravdu velkou roli. No co vám budu povídat, ani tady jsem zklamaná nebyla, spíše naopak, byla jsem moc překvapená a nadšená. Už při první slabé vrstvě, nanášíte na víčko barvu, což je dokonalost, to uvidíte i na dalších fotkách. Se stíny se pracuje velmi dobře, lehce se nanáší a velmi snadno se rozmazávají jak do sebe, tak i do ztracena, přechody s nimi vytvoříte raz dva.


Pigmentace v jedné vrstvě


Na Instagramu jste už mohli vidět několik inspirací líčení s touto paletkou, brzy se nějaké objeví i na blogu, kde bude podrobně popsané.


S Naked Smoky jsem spokojená a myslím si, že jí ocení všichni, kteří jsou milovníci kouřového líčení. Určitě s ní nešlápnete vedle.

Jak se vám paletka líbí? Máte ve své sbírce nějaké produkty od UD?


You Might Also Like

16 komentářů

  1. Ta pigmentace a to líčení se ti velice povedlo! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná paletka! A to líčeni, cos ní dokážeš vytvořit, je snad ješté nádhernější.

    P.s.: Máš nádherné fotografie. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To líčení je úžasné! Od UD mě láká právě tato paletka nebo Naked :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle ještě nemám, ale líbí se mi a přemýšlím o ní :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. je krásna! :) toto je môj kozmetický sen,vlastniť nejakú UD paletku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná inspirace, a díky tvé recenzi vím, že bych jí také chtěla. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka je nádherná, opravdu nádherná. A líčení se ti povedlo

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Naked Smoky patrí medzi paletky ktoré by som chcela raz mať, je ozaj krásna :) Aj tvoje líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  9. Urban Decay vedia ako an dobrú paletku :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  10. nedokázala bych se nikdy nalíčit jako Vy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale dokázala! Vše je jen o trénování, nic jiného v tom není :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři