ANASTASIA BEVERLY HILLS - MODERN RENAISSANCE PALETKA (RECENZE A UKÁZKA LÍČENÍ)

Krásný den, dnes jsem si pro vás nachystla článek o známé a velmi krásné paletce od Anastasia Beverly Hills s názvem Modern Renaissance, k...

Krásný den,

dnes jsem si pro vás nachystla článek o známé a velmi krásné paletce od Anastasia Beverly Hills s názvem Modern Renaissance, která je v mém kosmetickém šuplíku už několik měsíců. Krom toho jsem vám připravila i malou ukázku vytvořených looků, které jste již mohli vidět na mém Instagramu.


Modern Renaissance mě poprvé zaujala na Instagramu, kde zahraniční blogerky a blogeři s ní vytvářeli různé looky, které byly opravdu dechberoucí. Kromě těchto úkázek mě ale nejvíce zaujala svým barevným složením, které je podle mého naprosto okouzlující.

Paletka má netradiční obal, který je docela nepraktický, protože je z vrchu sametový a tak je horší na údržbu. Co se týče designu, tak ten se nese v jednoduchosti, nic výrazného a ani nic přeplácaného.


Uvnitř paletky je celkem čtrnáct stínů - matné i s jemným shimmerem. Jak si můžete všimnout, tak horní řada obsahuje spíše neutrální barvy a ta spodní teplejší. Stíny mají naprosto úžasnou texturu, nejsou suché, ale pěkně máslovité, měkké a velmi jemně namleté. Je tedy pravda, že na úkor této textury jsou stíny prášivější - teď myslím, když do stínu sáhnete štětečkem, tak kolem sebe vytvoří jemný prášek, ale při aplikaci na oči práší minimálně, takže se nemusíte bát, že by vám zničil makeup. Pod oči opadne jen pár smítek, které lehce odstraníte rychlím pohybem, štětcem směrem ven. O pigmentaci se namá cenu dlouze rozkecávat, protože ta je bezchybná a rozhodně s ní nebudete mít problém u žádného ze stínu a to ani u toho nejsvětlejšího. A s chválou ještě nekončíme... Se stíny se pracuje perfektně, na štětec se lehce nabírají a ještě lépe se rozmazávají nejen do sebe, ale i do ztracena. Můžete sáhnout opravdu po jakýmkoliv štetci a vždy s ním vytvoříte pěkné líčení, které bude hotové raz dva.


Ukázka pigmentace v jedné slabé vrstvě:


Vytvořené makeup looky s paletkou Modern Renaissance:


Modern Renaissance se stala jednou z mých nejoblíbenějších paletek a sahám po ní v jednom kuse. Dá se s ní vytvořit barevné líčení, ale i jemné líčení na běžný den. Stíny jsou krásně pigmentované a díky tomu, že jsou hodně jemně namleté a krásně měkké, tak se s nimi pracuje velmi dobře. Paletka je tedy vhodná i pro úplné začátečníky, kteří s líčením teprve začínají.

Jak se vám paletka líbí? Je něco, co byste chtěli od této značky ABH vyzkoušet?

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Tvoje líčení mi tady chybělo! Je naprosto dokonalé! Paletka sama o sobě vypadá hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Paletka je skvělá po všech stránkách.

      Vymazat
  2. od obalu cez colour story táto paletka je láska a dufam ze raz sa k nej dostanem :D licenia su prenadherne!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za vyzkoušení, litovat nebudeš! Jinak moc děkuji :)

      Vymazat
  3. Na tuto paletku pokukuju už několik měsíců, škoda, že je ke koupi potřeba takových hvězdných cifer. Ale je nádherná. Hezký den přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice spadá do jiné cenové kategorie, ale co se týče kvality, tak ceně rozhodně odpovídá:)

      Vymazat
  4. krásna paletka a ešte krajšie tvoje líčenie s ňou :) o tejto značne som už čítala veľa krát a láka ma okrem paletiek aj farba na obočie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Barvy na obočí bych také chtěla vyzkoušet, je na ně docela chvála:)

      Vymazat
  5. Tak tato paletka se mi moc líbí a stíny jsou krásné..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Moja najobľúbenjšia paletka. Odkedy ju mám tak som nesiahla po inej

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka je nádherná, článek krásně napsaný a to líčení ? Paráda! :-)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři