HUDA BEAUTY - DESERT DUSK PALETTE (RECENZE PALETKY A UKÁZKA LÍČENÍ)

Krásný den, když Huda Beauty zveřejnila příspěvek s tím, že se v brzké době na trhu objeví nová paletka s názvem Desert Dusk , tak mé srd...

Krásný den,

když Huda Beauty zveřejnila příspěvek s tím, že se v brzké době na trhu objeví nová paletka s názvem Desert Dusk, tak mé srdce zaplesalo. Hned, co se u nás paletka objevila, tak jsem neváhala a okamžitě jsem si jí objednala, protože dodnes si pamatuji, jak bylo složité, před rokem získat její předešlou verzi Rose Gold Edition - o které si mimochodem můžete přečíst zde.


Líbí se mi, když značky naslouchají zákazníkům a zajímá je jejich zpětná vazba. Huda Beauty totiž nevylepšila jen obal, ale zaměřila se i na texturu některých stínů.

Teď ale zůstaneme chvilku u balení, které je podle mého velmi vydařené a líbí se mi mnohem více než to, které bylo u Rose Gold edice! Desert Dusk se může pyšnit, výrazně barevným grafickým zpracováním, kde se mísí matný a lesklý povrch. Uvnitř paletky přibylo zrcátko, které oceňuji především při cestách. Jak jste asi zvyklí, tak uvnitř většiny paletek najdete fólii, která chrání stíny. Tato paletka toho není vyjímkou až na to, že fólie není klasicky průhledná, ale je na ni vytištěná fotka, která se nese v designu palety. Co zůstává stejné je kartonový obal a také zavírání na magnet.


Paletka uvnitř ukrývá osmnáct stínů, kde je mix několika textur. Osm stínů je matných, šest perleťových se shimmerem, tři chromové a jeden představuje slisované třpytky. Desert Dusk obsahuje krásné odstíny, které jsou dle mého unikátní a exkluzivní. Barevným složením rozhodně zaujme na první pohled.

Matné stíny jsou krásně měkké a řekla bych, že jsou o maličko více máslovité, než stíny z předchozí Rose Gold paletky. Jelikož jsou jemně namleté, tak počítejte s tím, že jsou při nabírání na štětec prášivější, nicméně při práci na očích, už je to v pořádku a nepráší. Pigmentace je vyšší, tedy velmi dobrá a díky tomu se stačí štětcem jen lehce dotknout pánvičky a rázem na štětci máte dostatečné množství barvy. Se stíny se velmi dobře pracuje, lehce se nanáší na víčko, dobře se rozmazávají a neflekatí.

Perleťové stíny / Chromové stíny jsou jemně namleté, měkké a pěkně máslovité. Tyto stíny jsou co se týče textury i konzistence o level výše, než stíny v předchozí paletce Rose Gold. Pokud máte rádi přirozenější efekt, tak stíny můžete nanášet suchým štětcem. Pokud chcete dosáhnout oslnivého efektu a dostat ze stínů maximum, tak doporučuji nanášet stíny prstem, nebo navlhčeným štětečkem. Na víčku stíny drží dobře, neopadávají a nemusíte k tomu mít ani speciální bázi.

Slisované třpytky které nejlépe vyniknou a nejlépe drží na speciální bázi, která je určena na glitry. Pokud použijete klasickou bázi, tak musíte počítat s tím, že třpytky budou opadávat a nebudou dostatečně držet na svém místě. 


Desert Sand (matný) - béžový odstín se žlutým podtónem 
Musk (matný) - neutrální hnědo šedý odstín 
Eden (matný) - teplý pastelově broskvový odstín
Amber (matný) - teplý oranžovo hnědý odstín
Blood Moon (třpytivý) - teplý měděný odstín
Oud (matný) - teplý tmavě hnědý až čokoládový odstín
Celestial (chromový) - zlatý odstín s růžovým třpytem
Nefertiti (třpytivý) - šampáň odstín se zlatým třpytem
Twilight (chromový) - levandulový odstín s modrým odleskem
Amethyst (matný) - fialovo purpurový odstín s růžovým podtónem
Royal (třpytivý) - třpytivý fialovo švestkový odstín
Retrograde (chromový) - purpurový odstín se zeleno modrým odleskem
Cashmere (třpytivý) - zlato hnědý odstín s kovovým leskem
Angelic (třpytivý) - růžový odstín se zlatým leskem
Cosmo (slisované třpytky) - měděné, červené a zlaté třpytky
Turkish Delight (třpytivý)- brusinkový odstín s měděným odleskem
Saffron (matný) - tlumený tmavě červený odstín
Blazing (matný) - teplý tmavě oranžový odstín


 Pigmentace v jedné vrstvě:


Na Instagramu jste už mohli vidět několik looků s paletkou Desert Dusk:


Když jsem porovnávala paletku Rose Gold s novou paletkou Desert Dusk, tak textura, konzistence a samotná kvalita stínů se jednoznačně o kousek zlepšila a byl to krok správným směrem.

Co mi v paletce rozhodně chybí je černý matný stín. Černá barva dodá třpytivým stínům dramatičnost a líčení dokáže posunout. Černý stín je pro mně naprostý základ, který v devadesáti devíti procentech využívám při každém líčení. Dále bych uvítala matný stín v hodně světlém, či bílém odstínu na projasnění místa pod obočím, nebo na projasnění koutku. Nicméně jsem s paletkou celkově spokojená a využívám jí nejen na různé akce, ale i na běžné denní líčení, kdy používám jenom matné odstíny.

Pokud milujete líčení, milujete neotřelé barvy, rádi experimentujete, rádi zkoušíte nové unikátní kombinace, nevadí vám za paletku utratit více peněz a barevné složení se vám líbí, tak rozhodně není co řešit! 

Co na paletku Desert Dusk říkáte? Uchvátila vás více tato varianta, nebo předchozí Rose Gold edice?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Odstíny Retrograde a Twilight vypadají velice dobře. Jinak, co se týká výběru barev, sedí mi víc, než předešlá Rose Gold :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení se ti moc povedlo :) Paletku neznám, ale teď o ní slyším skoro všude :D

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka se mi hodně líbí svým obalem, je nádherná a ty odstíny větší krásu jsem neviděla. Líčení se ti opět povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak tahle paletka má dokonalé odstíny, dokonalou pigmentací a mě v ní vůbec nic nechybí. Líčení máš moc krásné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi krásne farby!
    Ja napríklad čierny tieň nepoužívam vôbec, ale s tým, že tam mohol byť taký svetlý tieň na rozjasnenie plne súhlasím.

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je hotové make-upové porno! <3 Mně se moc líbí i ta originální paletka, Huda to prostě umí :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři